Ring på 48 24 15 99      Akuttelefon 20 67 62 32

Ring på 48 24 15 99 
Akuttelefon 20 67 62 32

Strømpeforing
- nye rør i de gamle

Slut med store udgravninger, fordi dine kloakrør er gamle, hullede og defekte på grund af eksempelvis rotteangreb. Med en strømpeforing kan dine kloakproblemer blive løst let og billigt – en effektiv måde at forny dine rør.

Kortere arbejdstid betyder lavere pris og mindre tid, hvor du skal have håndværkere gående. Strømpeforing gør det let at renovere dine rør uden belastende opgravninger, nedbrydning af vægge og nedlæggelse af badeværelser eksempelvis.

Står du i lort til halsen?

Vi kan hjælpe dig akut. Ring til os på 20 67 62 32, og haster det lidt mindre så udfyld formularen.

Fordele ved strømpeforing

• Lavere pris, fordi arbejdstiden forkortes. Typisk en tredjedel af prisen

• Mindre tidsforbrug. Og dermed mindre tid hvor du har håndværkere rendende. I forhold til ugers arbejde kan en strømpeforing tit klares på en dag.

• Færre gener. Ingen opgravning, nedbrydning af vægge, nedlæggelse af badeværelser og rod i ugevis mens en kloakrenovation står på.

Kortere arbejdstid betyder lavere pris og mindre tid, hvor du skal have håndværkere gående. Strømpeforing gør det let at renovere dine rør uden belastende opgravninger, nedbrydning af vægge og nedlæggelse af badeværelser eksempelvis.

Nye rør - ligetil

Med en strømpeforing behøver man ikke udskifte de gamle rør, når de er udtjente eller ødelagte af eksempelvis rotter eller rødder. For man etablerer bare et nyt rør inde i det gamle med en strømpe, som man efterfølgende hærder og imprægnerer.

Sådan gør vi

Faktisk forer man kloakrøret med en superstærk glasfiberstrømpe eller fibersnage med epoxy, silikat eller polyester. Strømpen blæses op inde i røret og hærdes, hvormed der skabes et helt nyt rør inde i det gamle. Til sidst sender man typisk en robot, der kan fræse tilslutningerne, ind i det nyforede rør fri.

Tag problemerne i opløbet

Selv kloakrør holder ikke evigt. Og er de over 30 år gamle, er der stor chance for, at de får skader. Derfor kan det godt betale sig at servicere dine rør, inden skaderne sker, da det typisk er billigere at komme problemerne i forkøbet frem for at afhjælpe skaderne. For er skaderne meget omfattende, kan det godt være for sent at sætte ind med en strømpeforing.

Vi tilbyder specialtilpassede serviceordninger og udfører blandt andet TV- inspektion, der kan give en status på dine rør.

Nu og i lang tid fremover

Strømpeforinger, der kan laves fra brønd til brønd eller mellem rør, bøjninger eller vandlås på kloakledninger, faldstammer og afløb kan holde i cirka 50 år. Det betyder en langvarig løsning.

Skal vi se på dine rør?

Kontakt os så vi kan give en status på tilstanden i netop din kloak, så du undgår problemer.