Ring på 48 24 15 99      Akuttelefon 20 67 62 32

Ring på 48 24 15 99 
Akuttelefon 20 67 62 32

Kloak og højtryksspuling
- giver dig rene rør

Slip for en ildelugtende kloak og tilstoppede afløb i vask og brus samt toilet. Kloaksspuling er i mange tilfælde den rette løsning, så du igen får fri passage i rørene.

Selvom kloakker som udgangspunkt er selvrensende, skal de ligesom alt andet vedligeholdes. Og nogle gange stopper de, så der opstår problemer. Det kan være belastende, men heldigvis er kloak- og højtryksspuling i mange tilfælde en nem løsning. Det samme gælder, når septiktanke og brønde skal renses. Her er højtryksspuling en god og hurtig afhjælp.

Står du i lort til halsen?

Vi kan hjælpe dig akut. Ring til os på 20 67 62 32, og haster det lidt mindre så udfyld formularen.

Autoriseret kloakmester

Vi udfører aldrig mere end nødvendigt og har mange år på bagen. At vi er certificerede fra Teknologisk Institut er din sikkerhed for ordentligt udført arbejde, og vi vægter den gode dialog højt. For som autoriseret kloakmester er vores mål at give dig et velfungerende kloaknet, der sikrer sundheden.

Spuling

Ikke alle kloakker er ens, derfor er vores udstyr selvfølgelig specialdesignet til at følge kloakkens forløb, så den kan nå hele vejen rundt i rørene. Vi spuler med vand under tryk, som fjerner gamle aflejringer af snavs, fedt og skidt, som skylles videre ud i kloaknettet.

Kom problemerne i forkøbet

Kloakspuling forebygger samtidig med at det renser fremtidige problemer, og det kan tit være billigere at tage problemerne i opløbet, når de er mindre. Derfor kører vi også med forskellige former for serviceordning, skræddersyet til dine behov, så du altid er sikret et velfungerende kloaknet.

Sørg for autorisation

Pas på med uautoriserede kloakmestre. For højtryksspuling er en voldsom metode, der skal gøres rigtigt for ikke at fjerne den naturlige fedthinde, der opstår i rørene. Derfor skal man være sikker på, at højtryksspuling er den rigtige løsning på et givent problem. Drejer det sig for eksempel om meget affald og slam, der har sat sig, kan slamsugning derimod være den rigtige løsning,- eller i mange tilfælde er en kombination af de to teknikker den rigtige vej frem.

Det kan du selv gøre

Selvom du ikke selv kan spule, kan du godt gøre noget for at forebygge forstoppelse i rørene. Det gælder eksempelvis ved at rense tagrender, ikke smide uegnede ting i toilettet og at bruge det store skyl, når det er tilsigtet. Brug aldrig kemikalier som klorin eller kaustisk soda, når afløbet er tilstoppet. Det skader miljøet men faktisk også dit afløb.

Skal vi rense dine rør?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.